Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ




Πάπαλα, λέω και φωνάζω εδώ και καιρό, γι’ αυτό το ονόμασα έτσι το μπλογκ μου! Τέλος! Να τελειώνουμε με τα ψέμματα! Τελειώνω και τελείωση, ετυμολογικά, εννοιολογικά και ουσιαστικά! Πάπαλα με το άρρωστο, ετοιμοθάνατο πια, σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρησης από τις εικονικές πραγματικότητες των funds και των χυδαίων κέντρων συσσώρευσης και αποτελμάτωσης εικονικού χρήματος! Δεν παραδίδουμε τα κεκτημένα μας στους τρελαμένους της ανύπαρκτης ισχύος!

Λέμε «ουστ» σε κείνους που ξεδιάντροπα βλάπτουν τις κοινωνίες που τους εμπιστεύτηκαν τα ηνία, πλανώμενες πλάνην οικτράν, εξ αιτίας ψευδών πολιτικών προεξαγγελιών. Κάνουμε έξωση, απαιτώντας  όλες τις νόμιμες – υλικές και ηθικές – αποζημιώσεις, σε κείνους που ανερυθρίαστα και ακατάπαυστα κερδοσκοπούν παραβιάζοντας κατάφορα τις αρχές της Πολιτικής και της Κυβερνητικής. Εξοστρακίζουμε όλα τα ανεπιθύμητα πρόσωπα – φυσικά ή νομικά – απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα οποία διαβρώνουν και αλλοιώνουν εκούσια τις Παναθρώπινες Αρχές και τους Νόμους, στοχεύοντας στη μετάλλαξη της Ανθρώπινης Υπόστασης.


Η προσπάθεια της μεταλλαγής του Χρήματος, από μέσον ανταλλαγής αγαθών σε Αξία, η υπερσυγκέντρωσή του σε ελάχιστους τεράστιους οικονομικούς βάλτους και η βίαιη συγκράτηση της ροής του έχει δημιουργήσει αμέτρητα κλωνοποιημένα κουνούπια, τα οποία, ανεξέλεγκτα και από τους ίδιους τους «δημιουργούς» τους, μεταδίδουν  τη μολυσματική ασθένεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Απρόβλεπτες, ακόμα και για τους εμπνευστές αυτού του Παγκόσμιου Συστήματος Οικονομικής Διακυβέρνησης Διασπασμένων Κοινωνιών. Το τέλειο in vitro δημιούργημα, έγινε τέρας κι επιτέθηκε στον τρελό του επιστήμονα, κάνοντάς τα λίμπα στο εργαστήριο και ενεργοποιώντας όλες τις σειρήνες του κοινωνικού συναγερμού!

Αυτόχριστοι «ειδικοί» συνταγογραφούν μολυσματικά «φάρμακα» για τη δήθεν σωτηρία διαφόρων λαών, ορεγόμενοι την κυριαρχία επί των χωρών τους και των πλουτοπαραγωγικών πηγών τους. Άλλοτε τα «φάρμακα» είναι στρατιωτικές επεμβάσεις, άλλοτε οικονομικές εξαθλιώσεις, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας και όχι μόνον. Οφείλουμε να αποσπαστούμε από το -έτοιμο να εκτροχιαστεί- τραίνο της τρελής αγελάδας που λέγεται παγκοσμιοποιήση και ξέρει μόνο να δαγκώνει και να μασαέι, αλλά δεν μπορεί ούτε να καταπιεί, ούτε να αφομοιώσει την τροφή.


Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η υγιής κρίσιμη μάζα θα αναλάβει τα ηνία. Ελπίζω ότι ο περιβόητος και πολυαναμενόμενος «Κανένας», ο εφευρετικός και επιβιώνων υπό όποιες συνθήκες, θα φανεί. Θα εμφανιστεί και θα αναδείξει τα καινούρια καθαρά μυαλά που θα αναλάβουν την κοινωνική, πολιτική, οικονομική, ηθική εξυγείανση.

Βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση, σα μονάδες, σαν οικογένειες, σαν ομονοούσες ομάδες, σαν τοπικές κοινότητες, σα χώρα, σαν πλανήτης. Ένας-ένας και μια-μια, συνερχόμαστε και αφυπνιζόμενοι, συνειδητοποιούμε πως η σημερινή  «πραγματικότητα» που μας παρουσιάζουν τα διάφορα Κέντρα Εξουσίας, δεν είναι παρά μια γκροτέσκ πλασματική φαινομενικότητα. Η μονάδα ενεργοποιεί την αφύπνιση της οικογένειας, της παρέας, οι οποίες, με τη σειρά τους, λειτουργούν σαν ξυπνητήρια μεγαλύτερων κοινωνικών μεγεθών, όπως η πόλη, η χώρα, και πάει αυξαίνοντας.  

Ελπίζω, επί τέλους, αυτός να είναι ο πάτος που έπιασε το κυβερνητικό σύστημα της χώρας μου. Της χώρας μας, πάνω στην οποία ασελγούν απροκάλυπτα, χωρίς αισχύνη, χωρίς αιδώ, οι κυβερνώντες, αποκαλώντας τις προδοτικές τους ενέργειες «σωτηρία του Έθνους», τους ψηφοφόρους τους «Ελληνικό Λαό» και την Ελλάδα «πατρίδα τους». Αυτό είναι ύβρις. (Hybris, Mr.Prime Minister.)

Όσο για τον Ελληνικό Λαό, που είχε μερικές χιλιάδες χρόνια να απασχολήσει τόσο έντονα αυτόν τον Πλανήτη, (με εξαίρεση τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο για την έκβαση του οποίου η Ελληνική Αντίσταση υπήρξε καταλυτική και σωτήρια), η ευθύνη η οποία του αναλογεί, ως προς τη σημερινή κατάντια, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ψηφίζει κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους οι οποίοι, εξ ορισμού και «με το Νόμο», με την τοποθέτησή τους στο Κοινοβούλιο αποκτούν  αυτόματα ασυλία για κάθε παρανομία τους, ενώ, με την υπουργοποίησή τους απαλλάσσονται της όποιας ευθύνης των ανομιών τους. Ένας συνεχής κοινωνικός εκμαυλισμός περιστρέφεται σα μέγγενη γύρω από τη χώρα μου, προκαλώντας συνεχείς πνιγμούς στους Θεσμούς. Έχουμε μελανιάσει ασφυκτικά, αλλά δεν θα πνιγούμε! Θα κάνουν χρόνια να σβηστούν τα σημάδια του πνιγμού από το λαιμό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρίσκουμε την αναπνοή μας, τη διάκριση και τη νοημοσύνη, οι οποίες εξελίσσονται σε νοήμονα δράση. Αποδομούμε με σοφία και φρόνηση και ξαναχτίζουμε με κοινωνική συνείδηση, εκτελώντας λειτουργικά, ωραία και ασφαλή σχέδια, πάνω σε γερή και καθαρή βάση. Η ευθύνη που φέρουμε είναι η μεταλαμπάδιση του φωτός. Ευθύνη που μας υπενθυμίζει η συμβολική και σημειολογική προσφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στην Υφήλιο.

Το τρέχον σύστημα αυτοκαταστρέφεται, γιατί έχει ακυρώσει τον "αστάθμητο παράγοντα" Άνθρωπος. Όμως, ξημέρωσε, ξυπνήσαμε κι αρχίσαμε να θυμόμαστε. Ενθυμούμαι, καταργώ τη λήθη. Επιστρέφω και στρέφομαι στην Αλήθεια!



Π.Κ.Β. 18/07/2011

©Πέγκυ Καρατζοπούλου-Βάβαλη_18-07-2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου